Nieuws

Vestingkwartier in verkoop!

7 september 2016

Onder grote belangstelling onthulde Wethouder Jan Jaap Kolkman op vrijdag 2 september jongstleden het nieuwe bouwbord van Vestingkwartier. Hiermee werd officieel het startsein gegeven voor de verkoop van 40 stevige stadswoningen.

Wonen in de luwte van de stad

In Vestingkwartier woon je aan de rand van het historische centrum van Deventer. Je fietst of wandelt vanuit je woning in slechts een paar minuten de stad in. Het is aangenaam rustig in de gloednieuwe woonbuurt met veel groen en dan beschikken alle woningen ook nog eens over een tuin of ruim terras.

Start verkoop

Vanaf nu zijn de brochures en de inschrijfformulieren beschikbaar via Helder Makelaars en Thoma PostJr Makelaars en via www.vestingkwartier.nl. De inschrijfperiode loopt tot en met maandag 12 september 2016.

Vestingkwartier is virtueel al werkelijkheid!

Vestingkwartier is nog niet in aanbouw maar je kunt nu alvast bekijken hoe het eruit zal zien in de levensechte 3D app. Via de app store kun je op je smartphone de app ‘Vestingkwartier’ downloaden. In deze app kun je nu al een virtuele rondgang maken door de nieuwe wijk en ook nog door woningtype A!

Aanbod

Drive in woning 3 woonlagen
Woonopp. 135 m²
Kavelopp. 52 - 58 m²

Meer informatie »

Parkwoning
Woonopp. 124 m²
Kavelopp. 97 - 107 m²

Meer informatie »

Twee onder een kapwoning
Woonopp. 148 m²
Kavelopp. 177 - 193 m²

Meer informatie »

Stadsvilla
Woonopp. 134 m²
Kavelopp. 169 - 200 m²

Meer informatie »

Drive in woning 4 woonlagen
Woonopp. 167 m²
Kavelopp. 52 - 81 m²

Meer informatie »